ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MY NUTRIPLAN

Εγκυμοσύνη & Θηλασμός

Η έγκυος έχει αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια, πρωτεϊνες, βιταμίνες και μέταλλα, λόγω της ανάπτυξης και αύξησης ορισμένων ιστών και της παραγωγής γάλακτος. Στόχος είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή τόσο της γυναίκας, όσο και του εμβρύου.
Μέσω της διατροφής, η γυναίκα αντιμετωπίζει τις πιθανές διατροφικές παρενέργειες της εγκυμοσύνης, αποφεύγει ασθένειες σχετικές με την κύηση, και χάνει εύκολα το επιπρόσθετο σωματικό βάρος μετα την εγκυμοσύνη.

Παιδική ηλικία

Τα παιδιά χρήζουν ιδιαίτερης διατροφικής φροντίδας, καθώς οι βάσεις για ένα υγιές και δυνατό σώμα χτίζονται σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία.
Τα παιδιά θα πρέπει να λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά προκειμένου να αναπτυχθεί το σώμα και το μυαλό τους.
Καθώς τα επίπεδα παιδικής παχυσαρκίας ολοένα και αυξάνονται, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ στη διατροφή του παιδιού προκειμένου να υιοθετήσει έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής εφόρου ζωής.

Απώλεια Σωματικού Βάρους

Η My NutriPlan σου προσφέρει ένας τρόπο απώλειας βάρους χωρίς στερήσεις με στόχο την απώλεια κυρίως σωματικού λίπους, την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου και την αλλαγή διατροφικών συνηθειών εφόρου ζωής.
Μεσω της λήψης διατροφικού-ιατρικού ιστορικού, σωματομετρήσεων και τη μέθοδο της βιο-ηλεκτρικής εμπέδησης (ΒΙΑ), δημιουργούμε ένα ΑΚΡΩΣ εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με βάση τις ανάγκες, τους στόχους, τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σου.
Η διατροφική εκπαίδευση είναι αυτή που θα σε κάνει να διατηρήσεις το χαμένο βάρος, ακόμη και μετά το πέρας των συνεδριών.

Αθλητική Διατροφή

Ότι είδους φυσική δραστηριότητα και να κάνεις, από προπόνηση στο γυμναστήριο μέχρι προπονήσεις αγωνιστικού επιπέδου σε κάποιο άθλημα, ο οργανισμός σου έχει αυξημένες ανάγκες. Η απόδοση σου στις προπονήσεις, η αποκατάσταση από την άσκηση, το σωματικό βάρος και η σύσταση του σώματος σου επηρεάζεται από το είδος, την ποσότητα, αλλα και την ώρα κατανάλωσης της τροφής. Για την επίτευξη ενός δυνατού αθλητικού σώματος, κατα 70% συμβάλλει η διατροφή και κατα 30% η άθληση. Στη My ΝutriPlan συνεργαζόμαστε με προπονητές, personal trainers και γυμναστήρια για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής

Ολοένα και αυξάνονται οι περιπτώσεις ατόμων που πάσχουν από κάποια μορφή Διαταραχής Πρόσληψης Τροφής, όπως η ψυχογενής ανορεξία, η ψυχογενής βουλιμία, η επεισοδιακή υπερφαγία και η ορθορεξία. Τα άτομα αυτά εμφανίζουν συχνά δυσλειτουργικά συναισθήματα, σκέψεις και συμπεριφορές σχετικά με τη λήψη τροφής, το βάρος και την εικόνα του σώματός τους.
Καθώς οι διαταραχές πρόσληψης τροφής συχνά συνυπάρχουν και με άλλες ψυχικές διαταραχές, στη My NutriPlan συνεργαζόμαστε με ειδικούς ψυχοθεραπευτές για μια ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος. Το πιο σημαντικό είναι η άμεση ενημέρωση των ατόμων του οικογενειακού και φιλικού κύκλου καθώς τα άτομα αυτά χρειάζονται τη στήριξη όλων.

Παθολογικές Καταστάσεις

"Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακο σας".
Ιπποκράτης
Η αντιμετώπιση κλινικών καταστάσεων, όπως η δυσλιπιδαιμία (χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, LDL, HDL), η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η αναιμία, οι γαστρεντερικές διαταραχές, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, οι παθήσεις πεπτικού συστήματος, οι νεφρικές παθήσεις αλλά και ο καρκίνος χρήζουν ιδιαίτερης διαιτολογικής προσέγγισης σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό. Στη My NutriPlan, υποστηρίζουμε διατροφικά ένα ευρύ φάσμα κλινικών περιστατικών βασισμένοι σε τεκμηριωμένα πρωτόκολλα διατροφικής αντιμετώπισης.

Mobirise

Διατροφή στην Τρίτη Ηλικία

Στην Ελλάδα, το 18% του γενικού πληθυσμού αποτελείται από άτομα άνω των 65 ετών και το ποσοστό αυτό συνεχώς αυξάνεται. Τα αγαπημένα μας αυτά άτομα έχουν συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες προκειμένου να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιας νόσου αλλά και να συμβάλλουν στη γρήγορη θεραπεία τους σύμφωνα με το ιατρικό πλάνο του ιατρού τους.
Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογιστούν οι διάφοροι παράγοντες που συχνά οδηγούν τα χαμογελαστά αυτά άτομα στη διατροφική ανεπάρκεια. Τέτοιοι παράγοντες έιναι συχνά η άγνοια περί διατροφής, η κοινωνική απομόνωση, η φυσική ανικανότητα, η μείωση της όρεξης, και οι αυξημένες ενεργειακέςτους απαιτήσεις.
Ένα είναι σίγουρο, πως ΕΜΕΙΣ με τις αποφάσεις και τις πράξεις μας μπορούμε να αυξήσουμε τη ΔΙΑΡΚΕΙΑ αλλα κυρίως την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της ζωής μας εφαρμόζοντας απλούς και πρακτικούς κανόνες.

Mobirise

Διαδικτυακή Υποστήριξη

Στη My ΝutriPlan σας παρέχουμε τη δυνατότητα διατροφικής υποστήριξης από απόσταση, με τη χρήση τεχνολογικών μέσων, όπως τη χρήση SKYPE και e-mail.
Με τη χρήση της προσωπικής σας ζυγαριάς και μιας μεζούρας, αλλά και με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων λαμβάνουμε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε προκειμένου να δημιουργήσουμε για εσας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.
Οι διαδικτυακές συνεδρίες καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους που θέτουμε απο κοινού.

Mobirise

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ενημερώσου για ότι συμβαίνει στον κόσμο της My NutriPlan πρώτος!

*Δεν δημοσιοποιούμε προσωπικά σου δεδομένα

Mobirise

ΓΚΙΩΝΗ ΘΕΚΛΑ, MSc, RD
Υπεύθυνη My NutriPlan

Κλινική Διαιτολόγος-Ειδική Διατροφολόγος
Απόφοιτη χαροκοπείου Πανεπιστημίου & University College London
Μέλος Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων

info@mynutriplan.gr

6989681327

mynutriplan.thekla.gkioni

Θες να ξεκινήσεις και εσυ κάποιο πρόγραμμα διατροφής?
Επικοινώνησε μαζί μας ΤΩΡΑ!