Η ομάδα My NutriPlan

Θέκλα Γκιώνη

Δημιουργός του My NutriPlan
Κλινική Διαιτολόγος/Διατροφολόγος
Ειδική στις Διατροφικές Διαταραχές

Από μικρή μου άρεσε να ασχολούμαι με τη μαγειρική και το σπίτι μας πάντα μύριζε υπέροχες λιχουδιές.

Ως παιδί και έφηβη μπήκα αρκετές φορές σε διαδικασία απώλειας βάρους και αντιμέτωπισα διαταραγμένη σχέση με το φαγητό και το σώμα μου.

Σπουδάζοντας την Επιστήμη της Διατροφής και της Διαιτολογίας στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο, ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό μου στο UCL LONDON με τίτλο "Κλινική Διατροφή & Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής" και με αρκετή προσωπική δουλειά με τον εαυτό μου, πλέον όχι μόνο έχω μια υγιή σχέση με τη τροφή και το σώμα μου αλλά βοηθώ κόσμο σε όλον τον πλανήτη να τα καταφέρει.

Γι' αυτο να είσαι σίγουρη-ος ότι μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα και φυσικά να σε βοηθήσω να αποκτήσεις μια υγιή σχέση με το φαγητό και το σώμα σου και εννοείται μια ισορροπημένη διατροφή.

θεκλα γκιωνη

Κατα τη διάρκεια των σπουδών μου, έκανα πρακτική άσκηση ως Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος τόσο στην Αθήνα, όσο και στο Λονδίνο. Ενδεικτικά έλαβα γνώσεις και εμπειρία ως ασκούμενη στο νοσοκομείο Royal Free London NHS Foundation Trust, στην κλινική Ellern Mede Centre for Eating Disorders in London, στην ιδιωτική κλινική Mediterraneo Hospital, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού και στο Ασκληπιείο Βούλας Γενικό Νοσοκομείο.

Με στόχο την συνεχή και έγκυρη ενημέρωση μου, λαμβάνω μέρος σε πανελλήνια και παγκόσμια συνέδρια με θέμα τη Διατροφή και την Υγεία, μελετώ τις πιο πρόσφατες μελέτες στο χώρο της διατροφής και έρχομαι συνεχώς σε επαφή με Επιστήμονες του χώρου Υγείας για ανταλλαγή γνώσεων και σκέψεων. 

Το 2018 δημιούργησα το προσωπικό μου Διαιτολογικό γραφείο στη Γλυφάδα, αναλαμβάνοντας πληθώρα περιστατικών, από απώλεια βάρους και παιδική παχυσαρκία μέχρι σοβαρές κλινικές καταστάσεις και περιστατικά με Διατροφικές Διαταραχές. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο γραφείο εδω.

Το 2018 δημιούργησα και τον επαγγελματικό λογαριασμό στο instagram (my_nutriplan) συγκεντρώνοντας χιλιάδες άτομα που τους ενδιαφέρει η ισορροπημένη διατροφή, η προσωπική ανάπτυξη και φυσικά πεντανόστιμες και υγιεινές συνταγές.

To 2020 πραγματοποίησα ακόμη ένα ονειρό μου που είναι το κανάλι μου στο Youtube (My NutriPlan by Thekla Gkioni) και στο οποίο μπορείτε να βρείτε συμβουλές διατροφής, υγιεινές συνταγές και καθημερινά vlogs με ιδέες για φαγητά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το 2020 δημοσιεύτηκε το My NutriPlanner, το 1ο ημερολόγιο διατροφικής καταγραφής, που έχει ως στόχο την Διατροφική Αυτοβελτίωση του ατόμου μέσω του 3πτυχου:
Αυτοκαταγραφή - Αυτοπαρατήρηση - Αυτοβελτίωση.

Το 2021 έγινα μέρος της δημιουργίας του wellthy.gr, του κορυφαίου διαδικτυακού μαγαζιού για υγιεινά τρόφιμα μόνο από ελληνικές εταιρείες. Ως επιστημονική υπεύθυνη, επιλέγω τα τρόφιμα τα οποία θα ενταχθούν στο e-shop. Εκεί θα βρείς και πολλά διατροφικά άρθρα και συνταγές.

Θεωρία μου: Ο άνθρωπος είναι μια ολοκληρωμένη οντότητα (σώμα, ψυχή και πνεύμα) και η διατροφή του χρειάζεται να προσεγγίζεται ολιστικά με εξατομικευμένες συμβουλές, συμπεριφοριστικές αλλαγές και στοχεύοντας στην ένταξη συνηθειών.

Η διατροφή είναι μέρος της αυτοφροντίδας μας!
Πάμε να ξεκινήσουμε το όμορφο ταξίδι της διατροφής?

Δήμητρα Φείδα

Συνεργάτης του My NutriPlan
Κλινική Διαιτολόγος/Διατροφολόγος
Εξειδίκευση: Διατροφή και Ψυχική Υγεία

Στόχος μου είναι να μάθουμε όλοι να τρώμε ισορροπημένα χωρίς να στερούμαστε.

Σπούδασα στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας και στη συνέχεια πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, στο πρόγραμμα <<Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή>> με κατεύθυνση Κλινική Διατροφή.

Παράλληλα παρακολούθησα το πρόγραμμα συμπληρωματικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο <<Κλινική Διατροφή>> αλλά και το εξ αποστάσεως πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τίτλο <<Διατροφή και Ψυχική Υγεία>>.

Έκανα πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου στο Τμήμα Διατροφής, και στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης παρακολούθησα και τις εργασίες του Τακτικού Εξωτερικού Παιδονευρολογικού Ιατρείου του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου.

To 2021 έγινα μέλος του My NutriPlan, καθώς αντιπροσωπεύει τις αξίες μου για την ισορροπημένη διατροφή.

Έχω ασχοληθεί από μικρή με τον αθλητισμό (κολύμβηση, πόλο, βόλεϊ, τένις) και μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω νόστιμες και θρεπτικές συνταγές.

δημητρα φειδα

"Ο κάθε άνθρωπος είναι όμορφος και μοναδικός!
Να αγαπάς το σώμα σου!
Αν θέλεις να το αλλάξεις να το κάνεις επειδή το νοιάζεσαι!"